תחרות exit'10 מתחילה

אם יש לכם רעיון מטורף לסטארט-אפ, זו יכולה להיות הדרך הטובה ביותר שלכם להגשים אותו כמעט ללא סיכון.

אחד הדברים היפים ביותר בישראל היא שלכל אחד יש רעיון לסטארט-אפ – משהו מדהים, מטורף שיכניס הרבה כסף ויביא את היוזם אל העושר בדמות ה-Exit הנכסף. לא מעט ישראלים עושים את הצעדים הראשונים בדרך אל הסטארט-אפ, אבל מלבד רעיון טוב ורוח יזמית, בדרך אל הסטארט-אפ הנכסף ואל הטייטל של 'מנהל חברה' יש מכשולים לא מעטים שהגדול שבהם הוא כסף. נדרש כסף רב כדי לממן את הפיתוח של הרעיון, ואחרי כן נדרש ידע וכסף על מנת לבנות תוכנית עסקית, לבצע מלאכת פיתוח עסקי ופגישות עם משקיעים כדי לגייס עוד כסף. הדרך הקשה הזו מרתיעה לא מעט יזמים ומכשילה גם את אלו שמנסים.

אם לכם, כמו רוב הישראלים, יש רעיון מדהים לסטארט-אפ אינטרנטי כלשהו – תחרות exit'10 יכולה להיות הצ'אנס הטוב ביותר שלכם לממש את החלום. בתחרות מוצעים רעיונות על ידי מתמודדים שמציגים אותם בוידאו – צוות שופטים מקצועי בוחר כמה רעיונות שמתמודדים על הגמר ועל הזכות להגשים את החלום לכדי מיזם מתפקד. בשנה הקודמת, שני רעיונות עלו לשלב הסופי ובמשך שבוע, צוות מנוסה של מפתחים הפך את המיזמים מרעיון תיאורטי לגרסה עובדת. הפיתוח המהיר נעשה כמובן באמצעות שימוש בפלטפורמת הקוד הפתוח דרופל שמאפשרת הקמת אתרי אינטרנט ואפליקציות מורכבות במהירות עצומה. לאחר מכן, על סמך הפיתוח, נבחר רעיון מנצח שזיכה את הבעלים שלו בחבילת הטבות משמעותית – סיוע וליווי של עורכי דין המומחים בפטנטים, שירותי פיתוח עסקי וכו'.
השנה ייבחר מבין הרעיונות מועמד אחד שיקבל פיתוח של המיזם על ידי חברת סרגטה וחבילת סיוע של עד מיליון ש"ח שערכה עבור מיזם חדש הוא כמובן בלתי יסולא בפז.
יוזמת התחרות והמפתחת של המיזם הזוכה היא חברת סרגטה. סרגטה, מניסיוני האישי, היא חברה שמעסיקה את המתכנתים הטובים ביותר בתחום האינטרנט בכלל והקוד הפתוח בפרט.

מי שהגשימה את החלום בתחרות הקודמת היא פנינה פורסט שהמיזם שלה Today job הפך לחברה ממשית ועובדת.

ההשתתפות בתחרות היא חינמית – כל מה שנדרש מכם זה ליצור סרטון של עד 60 שניות שבו אתם מציגים את הרעיון שלכם ולשלוח אותו לאתר התחרות.

פוסטים נוספים שכדאי לקרוא

פתרונות ומאמרים על פיתוח אינטרנט

נגישות טכנית – פודקאסט ומבוא

פרק בפודקאסטעל נגישות בעברית שצולל לכלים האוטומטיים ולפן המאד מאד טכני של הנגישות.

צילום מסך של סוואגר
יסודות בתכנות

openAPI

שימוש בתשתית הפופולרית למיפוי ותיעוד של API וגם הסבר בסיסי על מה זה API

גלילה לראש העמוד