השוואת מחירים

מידע על השוואת מחירי אינטרנט

השוואת מחירים היא הדבר שרוב האנשים מתעניינים בו בכל הנוגע לספקיות אינטרנט.

למרבה הצער בכל הנוגע להשוואת מחירים באינטרנט, רב הנסתר על הנגלה והכאוס רב בשוק. עד לפיתוח אפליקציה משמעותית, המקסימום שאני יכול לעשות זה לתת מספר טיפים. מצד שני, כיוון שעבדתי בתפקיד בכיר בחברת אינטרנט גדולה, יש כמה דברים שאני יודע שיכולים לעזור.

ברשת האינטרנט יש מספר שירותים להשוואת מחירים. למרבה הצער רובם מקבלים תשלום זה או אחר וידוע לי היטב שחלקם גם גובים כספים מספקיות האינטרנט בתמורה לפרסום.

כרגע למרבה הצער אין שום דרך להשוות מחירים באופן מקיף בלי סקר שוק. ראשית כדאי לדעת שאין כמעט הבדל בין ספקיות האינטרנט מבחינת מהירות או שירות. אם כבר, חברת בזק בינלאומי מובילה בשירות טכני והתומכים שלה נחשבים הטובים ביותר למרות שחברת 012 עושה מאמצים כבירים בתחום השירות. אבל בגדול אין הבדל בין החברות וכדאי לנו כצרכנים נבונים ללכת על המחיר הכי זול.

למרבה הצער רוב החברות לא מפרסמות מחירים באתרים, דבר שהופך את מלאכת ההשוואה לקשה מאין כמותה וכרוכה בטלפונים מתישים. אני עובד כרגע על אפליקציה שתבצע את העבודה בשביל כולנו, אבל עד אז, השיטה הכי טובה להשוואת מחירים היא כזו:

  • להכנס לאתרי חברות האינטרנט השונות ולהשאיר פרטים – ובמיוחד אצל בזק בינלאומי, נטויז'ן-ברק ו-012 סמייל
  • לתת לכל הנציגים לחזור אליכם ולבקש מהם מחיר נטו לחודש עם התחייבות לשנה.
  • בדרך כלל נציגים מנסים להכניס הטבות או מתנות, לא להתפתות! לבקש מחיר קבוע לחודש במשך שנה. שונא מתנות יחיה.
  • בסופו של דבר תקבלו את המחיר הנמוך ביותר, זה הזמן להתקשר לחברת האינטרנט הנוכחית שלכם ולומר את המחיר. בלי לצעוק, בלי להתווכח. או שמשווים, או שמנתקים.
  • אם עברתם לחברה אחרת, לא לשכוח לשלוח פקס לחברה שממנה התנתקתם ולשמור אצלכם את ההעתק.
  • בשנה הבאה לחזור על התהליך…

פוסטים נוספים שכדאי לקרוא

בינה מלאכותית

להריץ ממשק של open-webui על הרספברי פיי

להפעיל ממשק של צ׳אט ג׳יפיטי שאפשר לגשת אליו מכל מחשב ברשת הביתית על רספברי פיי עם מודל בשם tinydolphin שרץ על רספברי פיי.

בינה מלאכותית

Safeguards על מודל שפה גדול (LLM)

פוסט בשילוב עם פודקאסט וסרטון על ההגנות שאפשר להציב על LLM בסביבת פרודקשן

גלילה לראש העמוד