העיצוב של אינטרנט ישראל עולה ל-GitHub

יש משהו שמרגיז אתכם בעיצוב של אינטרנט ישראל? זה הזמן שלכם לתקן או לתרום.
צילום מסך של אינטרנט ישראל

אני לא מעצב. אין לי שום קשר לעיצוב ואני רואה כל דבר ב-16 צבעים. בדרך כלל זה ממש לא משנה לי כי:

  1. אני מתכנת ולא מעצב ובכל מקום עבודה שהייתי בו הצמידו לי מעצב.
  2. אני נשוי ואשתי דואגת לעיצוב הבית (כמה מיזוגני מצידי… אני יודע, אני יודע) וגם מפקחת על רכישת הבגדים שלי, כך שאני נראה סביר רוב הזמן.

אבל מתי זה כן משנה לי? כשמדובר באינטרנט ישראל. למרבה המזל, אינטרנט ישראל נבנה על בסיס וורדפרס. אפשר לומר הרבה דברים רעים על וורדפרס, אבל בדבר אחד היא מנצחת כל מערכת אחרת שקיימת בשוק: יש לה ערימה אדירה של תבניות חינמיות (או פרימיום בתשלום נמוך יחסית) שבהן כל מתכנת מסכן, שרוצה לעצב את האתר שלו, יכול להשתמש בקלות.

כשהקמתי את האתר השתמשתי בתבנית dodo שעשיתי לה קוסטמיזציה מטורפת. לפני יותר משנה שיניתי את העיצוב לתבנית responsive. זו תבנית שהקוד שלה קצת בעייתי. טוב, קצת זה אנדרסטייטמנט אבל כיוון שאני לא צריך לתחזק אותה זה לא מאוד מפריע לי. כמובן שהייתי צריך לעשות שינויים ואת השינויים ריכזתי בתבנית בת (זוכרים שכל שינוי ולו של פסיק בתבנית מסוימת עושים בתבנית בת? לא זוכרים?!? קראו את המאמר הזה על תבנית בת).

צילום מסך של אינטרנט ישראל
צילום מסך של אינטרנט ישראל

החלטתי להעלות את תבנית הבת ל-GitHub ולחשוף אותו כאן מתוך מחשבה שאם מי מהקוראים ירצה לשנות/לתרום/לקסטם את אינטרנט ישראל – הוא יוכל לעשות את זה בקלות.

הנה הקישור לתבנית הבת ב-GitHub. אם משהו בעיצוב תמיד הפריע לכם או הציק לכם. האתר לא יפה מספיק לטעמכם או חייבים לשנות משהו – אשמח מאוד אם תעשו איזה pull, אם זה מתאים לי (וסביר להניח שכן) אני אעשה merge ואעלה את התוצאות. התורם יזכה לתוספת קרדיט כמובן ב-about.

פוסטים נוספים שכדאי לקרוא

בינה מלאכותית

להריץ ממשק של open-webui על הרספברי פיי

להפעיל ממשק של צ׳אט ג׳יפיטי שאפשר לגשת אליו מכל מחשב ברשת הביתית על רספברי פיי עם מודל בשם tinydolphin שרץ על רספברי פיי.

רספברי פיי

מה זה AIoT? ואיך אפשר להתחיל?

פוסט עם המון קישורים, מידע, סרטונים ופרק בפודקאסט שיפתח לכם שער לעולם ה-AIoT המרתק.

תמונה מצוירת של רובוט שמנקה HTML
יסודות בתכנות

סניטציה – למה זה חשוב

הסבר על טכניקה פשוטה וידועה מאד שאנו מפעילים על מידע לפני שאנחנו מציגים אותו ב-HTML באפליקציה או באתר.

גלילה לראש העמוד